+36 20 529 5951 info@palackpostacoaching.hu

A palackposta-coaching neked szól, ha vársz valamire vagy valakire, ha elvágyódsz onnan, ahol éppen vagy, ha valami új dolog izgat, ha valami régi dolog marasztal, ha mennél, de nem mersz, maradnál, de nem tudsz, változtatnál, de nem hagyják, változtattál és ez rémisztő, ragaszkodnál, de nem kellesz, ragaszkodnának, de nem akarod, öregszel, miközben a lelked fiatal, fiatal vagy, de öreg a sóhajod, ha a gyerekeidnek jó szülője vagy és ha úgy hiszed, hogy rossz. Akkor is szívesen látlak itt, ha te szeretnél üzenni a palackpostán keresztül valakinek valamiről, amiről sohasem beszéltél senkinek. 

Amit én tudok adni neked, az nem több és nem kevesebb, mint a támogatás az úton. Nem hagylak egyedül.

A coaching lényege ennyi: 

  • helyreállítani a megtépázott önbizalmat
  • segíteni a konfliktusok kezelésében (vigyázat: a legmélyebb konfliktusokat önmagunkkal vívjuk)
  • asszertíven kommunikálni, még, ha ez első látásra szinte lehetetlennek tűnik is, párkapcsolati mélyrepülésekből a felszínre jönni
  • tisztázni: ki vagyok, mit akarok, milyen erőforrásaim vannak, és milyen úton jutok el a kitűzött célig. 

Ezt ma önmegvalósításnak hívják, az én szavaim szerint a legegyszerűbb és a legnehezebb dolog a világon: úgy élni, hogy annak minden pillanata értelemmel, érzelemmel telítődjön, valódi és igaz ügy szolgálatában teljen. 

Érkeztek már hozzám pánikbetegek, párjukat gyászolók, kiégésben szenvedők, önbizalom-hiányos fiatalok, vezető beosztású férfiak és nők, mindenki más-más elakadással. A különböző mélységből jövők közös nevezője mindegyik esetben az volt, hogy kiúttalannak érezték magukat.

A life coach és a life coaching abban segít, hogy megtaláld az erőtartalékaidat, bízzál benne, hogy túljutsz a válságon, bízzál abban, hogy újra értelmet nyernek a percek, az órák és végül az életed. 

Budapesten semmi sem lehetetlen. Sétálni a vízparton, parkokban, múzeumokban, kávézókban ülni, vagy kedves kis szobákban beszélgetni, papírhajót, palackpostát küldeni, felmászni hegyre, lépcsőre, kilátóba… ez is a foglalkozás része, ha akarod. Itt te diktálod a tempót, te hozod a témát, én pedig sétálok melletted, tartalak vagy csak megtámasztalak, biztatlak, inspirállak, és mindig minden körülmények között a drukkered leszek! 

Ha life coachra van szükséged, megtaláltál. 

Köszönöm a bizalmadat.

Close Menu