+36 20 529 5951 info@palackpostacoaching.hu

Life coach

A palackposta-coaching neked szól, ha vársz valamire vagy valakire, ha elvágyódsz onnan, ahol éppen vagy, ha valami új dolog izgat, ha valami régi dolog marasztal, ha mennél, de nem mersz, maradnál, de nem tudsz, változtatnál, de nem hagyják, változtattál és ez rémisztő, ragaszkodnál, de nem kellesz, ragaszkodnának, de nem akarod, öregszel, miközben a lelked fiatal, fiatal vagy, de öreg a sóhajod, ha a gyerekeidnek jó szülője vagy és ha úgy hiszed, hogy rossz. Akkor is szívesen látlak itt, ha te szeretnél üzenni a palackpostán keresztül valakinek valamiről, amiről sohasem beszéltél senkinek. 

Life coach 1
Online tanácsadás

Online tanácsadás

Online konzultáció alkalmával ugyanolyan bensőséges kapcsolat építhető fel, akár egy személyes találkozó során. Egy ilyen egyeztetés előnye, hogy szabadon beilleszthető a heti tevékenységünkbe, hiszen nem helyszínhez kötött, és elég rugalmasan tudjuk kezelni a megbeszélt időpontokat is.


Minden esetben telefonon vagy e-mailen egyeztetjük a mindkettőnk számára legideálisabb időpontot. A 60 perces konzultáció díját előre átutalod a megadott számlaszámra, amiről természetesen számlát állítok ki neked. A konzultáció során ugyanúgy feltérképezzük az esetleges problémákat, mint a személyes találkozás során.

Ceremóniamester

Hétköznapjainkat ritkán szakítják meg ceremóniák. Életünk nagy eseményei olykor egy pillanat alatt megtörténnek, a sorsunk másodpercek töredéke alatt vált irányt. Talán éppen ezért fontosak a szertartások, amelyekkel lelassíthatjuk, megünnepelhetjük, közösségi, családi élménnyé tehetjük a sorsfordító eseményeket.

Ilyenkor azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen, Életünk nagy napján, amikor tele vagyunk bizalommal, hittel, szerelemmel, szeretnénk átadni magunkat annak az érzésnek, ami később, a nehezebb pillanatokban is felidézhető lesz.

Ceremóniamester
Szövegírás

Szövegírás

Ha weboldal készítésébe vágod a fejszédet, vagy csak egy fontos levél megírásán fáradozol, kommunikálnál, de elakadtál, szeretnél emlékezetes, ütős szöveget alkotni, vagy éppen egyszerű, közérthető anyaggal dolgozni, szeretnéd a szétguruló gondolataidat érthető sorokba rendezni, nyomtatott vagy online kiadványt értelmes mondatokkal megtölteni, akkor fordulj bátran hozzám.

Rímekben vagy prózában, együtt, vagy otthoni munka keretében, a te szempontjaidat figyelembe véve, az én adottságaimat, tudásomat, tapasztalatomat kamatoztatva alkothatjuk meg azt a szöveget, ami a lehető legtökéletesebben fejezi ki a mondanivalódat, és a legpontosabban tükrözi a szándékaidat.

Csapatépítés vagy annál is több?

Azt hiszem, lassan itt az ideje, hogy túl lépjünk a játékon. Lehet egy csapatépítő tréning humoros, meghitt, merész vagy felszabadult, de az én célom az, hogy ennél több legyen: teremtő közösségi élmény.

A csapatépítő tréningeken nem csak azt tapasztalhatjuk meg, hogy a munkatársunknak, csapattársunknak milyen új, számunkra ismeretlen tulajdonságai vannak, de, ha igazán jól sikerül, akkor azt is megtudhatjuk, hogy bennünk milyen rejtett képességek, készségek, indítékok laknak. Ami ennél is több lehet: olyan tréning, ahol együtt teremtünk valamit.

Lehet ez egy jótékonysági akció, gyűjtés, festés, építés, felajánlás, lehet saját környezetünk szépítése, lehet egy új közösség életre hívása… ezt is a csapat dönti el. Ha a cél „csak” az, hogy előhívják magukból a játékos embert, akkor ezen dolgozunk. Igen, dolgozunk. Hitem szerint csapatot építeni energiaráfordítással lehet. Hogy hogyan lesz egy maréknyi emberből csapat?

Csapatépítés
Close Menu