+36 20 529 5951 info@palackpostacoaching.hu

Ceremóniamester aki segít, hogy a tökéletes forgatókönyv valósággá váljon.

Hétköznapjainkat ritkán szakítják meg ceremóniák. Életünk nagy eseményei olykor egy pillanat alatt megtörténnek, a sorsunk másodpercek töredéke alatt vált irányt. Talán éppen ezért fontosak a szertartások, amelyekkel lelassíthatjuk, megünnepelhetjük, közösségi, családi élménnyé tehetjük a sorsfordító eseményeket.

Ilyenkor azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen, Életünk nagy napján, amikor tele vagyunk bizalommal, hittel, szerelemmel, szeretnénk átadni magunkat annak az érzésnek, ami később, a nehezebb pillanatokban is felidézhető lesz.

Az esküvőnkön azt szeretnénk, ha minden mozzanat a helyére kerülne, emlékezetes, örök és mesés lenne az a nap, amikor társául szegődünk a számunkra legfontosabb embernek.

Ceremóniamester

Kedves házasulandók! Ma már minden szolgáltatás megtalálható a piacon, szinte nincsenek teljesíthetetlennek tűnő különleges kívánságok sem. A döntés az, ami rátok hárul ebben a sokféleségben, választanotok kell a kínálatból, és ez sokszor feladja a leckét. A feladat örömteli, de azért megterhelő, és csak az utolsó pillanatban, a nagy napon derül ki, hogy helyére került-e minden.

Miután kiválasztottátok

  • a jegygyűrűt,
  • a menyasszonyi ruhát,
  • végig jártatok az esküvői helyszíneket
  • döntöttetek az esküvői tortáról,
  • a meghívó szövegéről
  • van fotósotok
  • dj-tek
  • rendben lezajlottak a leány- és legénybúcsúk is, és még mindig össze akartok házasodni, akkor már csak egy ember hiányzik a tökéletes naphoz. Az, aki a ceremóniát kézben tartja, irányítja, segítségetekre van abban, hogy a tökéletes forgatókönyv valósággá váljon.

Segíthetek abban, hogy az érzéseiteket szavakba öntsem, a ceremóniát humorral, szeretettel irányítsam, számíthattok rám abban is, hogy a nagyitól az unokaöccsig mindenki részese legyen a ti boldogságotoknak. Ebben a folyamatban először egy egyeztető, igényfelmérő beszélgetésre invitállak benneteket, amely alkalmas arra, hogy körvonalazzuk az elképzeléseiteket, pontosítsuk a forgatókönyvet. Ezt követően készülhet el az végleges forgatókönyv, amelyből világosan láthatjátok, hogy melyik mozzanat mi után következik, ki mikor jut szerephez, szóhoz, ételhez, italhoz, táncparketthez, igény szerint.

Close Menu